Annons
AnnonsNYX Blush Peach


peachpeack
Jag har blivit väldigt förtjust i rouget Peach från NYX som jag fick i en produktprovspåse när jag var på deras event för ett tag sedan. När jag jobbade hos NYX sålde jag ganska många rouger och jag har själv köpt på mig några stycken genom åren. NYX är bra på rouge, helt enkelt. Peach är varmt rosa och passar till det mesta på de flesta. Jag har använt den här, här, här och här.

English:
NYX has a very good range of powder blushes. One of them is Peach, a warm toned pink with a matte finish. It looks good on pretty much everyone. Very wearable!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pure-reds-exclusive-collection/