Annons
AnnonsNYX Butter GlossButter Gloss Peaches and Cream


Butter Gloss Peach Cobbler

Det har kommit in mycket roliga produkter till NYX den senaste tiden. Igår fick vi nya eyeliners, mineralpuder och HD-puder och för ett par veckor sedan kom Butter Gloss till butiken som många inklusive mig själv har längtat efter länge. Butter Gloss är ett läppglans som beskrivs som smält smör i formulan, låter inte supertrevligt kanske men de är SÅ sköna på läpparna. Inte klistriga för fem öre utan väldigt mjuka, sköna och ja – smöriga. Jag köpte två färger igår och ska nog köpa fler redan imorgon. Det rekommenderade priset är runt 90 kronor. Finns att köpa i Gallerian i Stockholm!

English:
We recently got the Butter Glosses to our NYX store in Sweden, yay! Butter Gloss is a lipgloss that feels like it melts on the lips, very soft and not sticky at all. I bought two colors yesterday and already want more of them, so I will probably purchase one or two tomorrow as well.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/skuggpaletter-fran-apolosophy/