Annons
AnnonsNYX Eye Pencil ”Eco Green”Förra veckan gick jag till NYX-butiken i Gallerian i Stockholm. Tjejerna där är så himla trevliga, jag var där en lång stund! Då hade NYX ett erbjudande (som jag tror gäller fortfarande) som gick ut på att du får en av deras Eye Pencils om du checkar in på ”NYX store gallerian”  via Facebook. Jag hakade självklart på då det är en ganska liten butik som förtjänar all uppmärksamhet den kan få, och kajalpennor kan man inte få för många av. Eftersom jag gillar grönt valde jag Eco Green! ordinarie pris är 55 kronor.

English:
Last week I went ny the NYX store in Stockholm. If you check in at ”Nyx Store Gallerian” on Facebook you’ll get one of their eye pencils for free. I think that the store and the staff is so kind and wonderful and needs as much attention as it can get and you can never have too many eye pencils! I chosed the color Lucky Green.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/vichy-var-sommar-2013/