Annons
AnnonsNYX HD Photogenic Concealer WandHär har jag ett hett tips på en concealer till alla bleknosar där ute: NYX HD photogenic concealer wand. Den kommer i flera nyanser och den ljusaste CW01 Porcelain är så ljus att den nästan är vit. Jag har använt den varje dag sedan jag köpte den förra veckan och tycker att den fungerar bra. Den är väldigt tunn i konsistensen och samtidigt täckande. Enda nackdelen är att den sätter sig väldigt snabbt, så du måste jobba fort med den. Inte världens mest lättjobbade concealer med andra ord, men superfin. Jag minns inte exakt vad den kostar, jag tror priset ligger vid hundralappen ungefär.

English:
Here’s a nice concealer for pale boys and girls out there: NYX HD photogenic concealer wand. It comes in several shades and the palest one called CW01 Porcelin is almost white. I’ve been using this every day since I purchased it last week and I really like it. It’s very light and has a high coverage at the same time. it sets on the skin quite fast though, so you have to work fast with it.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-mineralize-rich-lipstick-elegant-accent/