Annons
AnnonsNYX Invincible Foundation


nyx invincible
När NYX visade upp Invincible Fullest Coverage Foundation blev jag genast nyfiken och ville testa. Den beskrivs som en högtäckande foundation som ser naturlig ut på huden och som sitter på plats hela dagen. Visst låter det bra? Bläddra ner för att se vad jag tycker om den!

nyx invincible1
Invincible Foundation har en vattenbserad formula vars konsistens är tjock och trögflytande. Nyansutbudet är väldigt brett med 15 färger och jag har 02 Fair som är den näst ljusaste. Den är väldigt dryg och du behöver bara en liten mängd för att uppnå en hög täckningsgrad. Eftersom den är så pass tjock kan resultatet se lite överspacklat ut om du drar på för mycket, så börja hellre med pyttelite och lägg på mer allt eftersom.

Jag är egentligen ingen bra reklampelare för den här då jag har bra hy och inte har så stora områden jag vill täcka, men bilderna visar faktiskt en tydlig skillnad ändå. Som jag skrev tidigare är den vattenbaserad och bör funka bra för dig med en lite oljigare hy men jag som är blandad/torr upplever inte att den känns uttorkande trots avsaknaden av olja, pluspoäng för det! En annan sak jag tycker är toppenbra är den mjuka förpackningen. Stiliga glasflaskor i all ära men i sminkväskan är det faktiskt bättre med plast som inte går sönder lika lätt.

Prislappen ligger på 185 kronor.

English:
NYX Invincible Fullest Coverage founations is described as a foundation with high coverage and that gives a natural result on the skin. It comes in a big range of shades (15) and I have number 02 Fair. It’s very thick and you hardy need any product to get acheive a full coverage. It can look a bit heavy if you apply too much, so start by applying  tiny bit and then add more. It’s water based and suitable for an oily skin.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons


Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-green/