Annons
AnnonsNYX Jumbo Eye Pencil MilkJa, här är den. Produkten som nästan alla kunder frågar efter och som säljer slut så fort vi får in den på lagret. Jumbo Eye Pencil i ”Milk” från NYX är som den låter en vit penna i jumbostorlek med många användningsmöjligheter. Ögonskuggsbas, kajalpenna, highlighter för ansiktet och ögonområdet med mera. En riktig höjdare som är en favorit hos många. Den har en krämig formula som är enkel att arbeta in i huden, nackdelen är att den är lite knepig att vässa – du behöver en vässare i stor storlek och det är många som undrar var en kan få tag i sådana. Make Up Store’s vässare har två hål – ett för ”normalstora” pennor och ett för större som passar bland annat Jumbo Eye Pencil. Även IsaDora har en vässare som passar.

Jumbo Eye Pencil kostar 95 kronor. Om du inte har möjlighet att ta dig till butiken i Stockholm hittar du NYX hos Nelly och Eleven på nätet också.

English:
Here it is – the NYX product that get sold out a minute after we get it into our store. Jumbo Eye Pencil in Milk is a pencil that you can use in many ways: As a eyeshadow base, in your waterline and as a highlighter for your face. It has a creamy formula that is easy to blend but the down side about this products is that it’s quite hard to find a sharpener that works. You need a bigger pencil sharpener than usual and IsaDora has one and also Make Up Store.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-under-cover-face-primer/