Annons
AnnonsOPI Amazon…Amazoff


opi tealopi amazonamazoff
Det är mycket OPI här i bloggen nu, lite väl mycket kanske men de har så många fina kollektioner som jag vill visa upp medans de finns att få tag i. Amazon…Amazoff är ett tealgrönt lack ur vårkollektionen Brazil. Det här var faktiskt den nyans som mina ögon drogs till först när jag såg hela kollektionen första gången. Två lager gav mig full täckning. Inga problem vid applicering om vi bortser från att min borste var lite defekt.

Annons

English:
OPI gets a lot of attention here on my blog at the moment. They have so many upcoming collections that I want to show you, here’s their brazil collection that is available in stores right now. Amazon…Amazoff is a lovely teal, here applied with two coats.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-pink/