Annons
AnnonsOPI Coca Cola 2015


coca cola opicoca cola opMinns du att OPI gjorde en kollektion i  samarbete med Coca Cola förra året? I år har de valt att ta tillbaka sex av nyanserna och dessutom utökat kollektionen med två nyheter som du ser här. Den klassiska glasflaskan fyller 100 år i år och de två lacken är inspirerade av denna som en slags hyllning. Jag är mest sugen på den gröna, men det är väl inte så konstigt med tanke på att det är min favoritfärg.

Annons

Det gröna lacket heter Visions of Georgia Green och det silvriga Centennial Celebration. Kollektionen kommer ut i butik i juni.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/soft-brown/