Annons
AnnonsOPI Fifty shades of grey


opi fifty shades of grey
Nu i januari lanseras en kollektion som jag tror kommer bli extremt populär, nämligen OPI‘s Fifty Shades Of Grey! Den välkända boken har sålt i flera miljoner exemplar och på alla hjärtans dag har filmen premiär. Kollektionen består av sex lack och domineras av grått, inte så otippat. En röd nyans finns också för att representera kvinnan som i det här fallet är karaktären Anastasia Steele. Scrolla ner för flaskbilder!

Annons

my silk tie
My silk tie

shine for me
Shine for me

cement the deal
Cement the deal

embrace the gray
Embrace the gray

Romantically involved
Romantially involved

dark side of the mood
Dark side of the mood

Visst är kollektionen fin? Jag brukar ganska snabbt utse en favorit men här är det verkligen svårt, jag gillar allihop och kommer bära dem med glädje den här vintern. Lacken kostar 155 kronor styck och finns att köpa nu i januari.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/embrace-the-gray/