Annons
AnnonsOPI Kermit me to speak


naglaropiiii
Den här manikyren bar jag för nästan en månad sedan och av någon anledning dök den inte upp i bloggen, så bilderna du ser här är tagna mitten av mars! Lacket heter Kermit me to speak och ingår i OPI‘s Soft shades-kollektion Muppets Most Wanted som finns ute i butikerna vid det här laget. Om du är nyfiken på makeupen kan du kika på det här blogginlägget! Och ja, på tal om sminkningar förresten, det har varit lite dåligt av den varan den här veckan då jag haft annat i skallen men nu är det helg och min kreativitet är äntligen på topp, så det blir en färgglad lördag och söndag att se fram emot.

Annons

English:
OPI Kermit me To Speak is one of the shades from OPI’s soft shades collection. It’s a purple duochrome with a golden/olive green touch.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-eyebrows-2/