Annons
AnnonsOPI No Room For The Blues


no room forrno room for the blues
Förra veckan bar jag ett av mina favoritlack som min sambo köpte till mig som en present för ett par år sedan. Färgen heter No Room For The Blues och och kommer från OPI. Det här är en sån där härlig mellanfärg som är för mörk för att klassas som pastell och för ljus för att vara havsblå. Typ, himmelsblå? Den är så himla pigg och fin!

Annons

English:
No Room For The Blues by OPI is one of my favorite nail polishes of all time. My boyfriend got i for me as a gift a couple of years ago and I really love this shade. A true sky blue!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/elf-hd-blush/