Annons
AnnonsOPI Sleigh Ride For Two


opi1opi2opi sleigh ride for two
Sleigh Ride For Two är ett av nagellacken ur OPI‘s kommande julkollektion Mariah Carey Christmas. Otroligt vackert och lättlackat med två lager, här utan överlack. Kollektionen landar i butik i mitten av november och lacken kostar som vanligt 150 kronor styck. Om du vill se mer av kollektionen kan du kika in här lite längre fram, jag har fler nagellack att visa!

English:
Sleigh Ride For Two is one of the nail polishes in OPI‘s upcoming Mariah Carey Christmas collection. The color is gorgeous, here without top coat. I applied two thin coats. The whole collection will be in stores here in Sweden in November!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/halloween-makeup-look-the-grudge/