Annons
AnnonsOPI Venice collection (fall 2015)


ööööpJag har gett upp hoppet om att värmen ska komma i sommar, så det känns väl rätt lämpligt att kolla lite på vad som ska komma till hösten! Höstkollektioner brukar alltid vara mina favoriter, färgerna är så fina.

Annons

OPI’s trendkollektion Venice består av hela 15 olika lack med stor variation av färger och texturer. Så om du vill vara inne i höst är det alltså detta du ska satsa på, om man frågar OPI då. Kika längre ner i inlägget för flaskbilder och mer info!

opiI cannoli, Be there in a prosecco, Tiramisu for two, Purple palazzo pants, Gelato on my mind, A great opera-tunity

oppBaroque… but still shopping!, It’s a piazza cake, St. mark’s the spot, Venice the party?, O suzi mio, Gimmie a lido kiss, Amore at the grand central, My gondola or yours?

Kollektionen kommer ut i butikerna under mitten av augusti månad och lacken kostar som vanligt 155 kronor styck. Blir du sugen?

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-face-sculptor-nude/