Annons
AnnonsPackningGod morgon! Min väckarklocka ringde 02:30 inatt och när du läser detta sitter jag förmodligen på en buss till Stockholm eller kanske är jag till och med ombord på båten. Jag brukar vara värdelös på att packa då jag alltid får med mig för mycket, men den här gången har jag begränsat mig så pass mycket att jag förmodligen kommer få lite ångest över de få alternativ till sminkningar jag har ikväll när det vankas middag. I alla fall, det här finns i min necessär där jag packat ner hudvård och sminkprodukter:

Hudvård från Biotherm och Emma S
Min nya bästis Brow Wiz från Anastasia Beverly Hills
En concealer från YSL (Anti-cernes multi-action concealer)
Rouge i nyansen Must Have från MUS
Mascara från UNE. (Volume by night)
Läppenna som inte ens rubbas av en trerättersmiddag (MAC Pro longwear lip liner ”More to love”)

Förutom produkterna ovan packade jag även ner lösfransar och en glittrig eyeliner. Och sminkborttagning förstås!

English:
Good morning! Today I’m going on a beauty cruise with a bunch of bloggers, so much fun! Here’s the skincare and makeup products that I’m taking with me. Skincare from Biotherm and Emma S, eyebrow pencil from Anastasia Beverly Hills, Concealer from YSL, a blush from Make Up Store, mascara by UNE and a Pro longwear lip liner from MAC.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/helgens-planer-kryssning-med-daisy-beauty/