Annons
AnnonsParisJust nu befinner jag mig i Paris för att gå på en spännande pressvisning! Det här inlägget är tidsinställt och jag är tillbaka snart igen med uppdatering från resan. Sminkningen har egentligen inget att göra med inlägget, men om du vill se fler bilder kan du kika här.

English:
I’m in Paris at the moment for an exciting press event. I’bee back soon with more information about the event! The makeup on the picture above has nothing to do with this blog post. but if you want to see more pictures you can click here.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-summer-neons-2013/