Annons
AnnonsPink ButtercreamFör ett par veckor sedan gick jag förbi MAC-disken på PUB. En av de som jobbar där heter Åsa och hon har varit i branschen sedan slutet av 90-talet och är hur duktig som helst och dessutom supertrevlig. Hon sminkade mig lite snabbt och gjorde en bas med lyster och gnistrande ögonlock. Hon använde Pearlmatte Facepowder i nyansen Pink Buttercream för att tillföra lyster till hyn, om du är lika blek som jag fungerar den även som rouge. Om du har en mörkare hudton ger den mest skimmer då den inte är särskilt rik på pigment. Som en ännu finare version av Lightscapade från samma märke, ungefär! Kostar cirka 300 kronor.

På ögonlocken hade jag pigmentet Tan och på läpparna pennan Ablaze.

English:
For a couple of week ago I went to the MAC counter and visited Åsa who is working there. She has been in the makeup industry since the late 90’s and is super talented and very friendly. She did my makeup that day, a fresh and glowing skin with metallic eyelids. She used the Pearlmatte face powder in Pink Buttercream to add a sheen to the skin. If you’ve got fair skin like me it works as a blushes aswell but it’s not super pigmented so if you’ve got a deeper skintone it ”only” adds shine. Isn’t it gorgeous?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glitter-med-daisy-beauty/