Annons
AnnonsREN No.1 Purity cleansing balm


renrenn
Nu var det ett bra tag sedan vi snackade om hudvård va? Dags för det nu! Varje morgon och varje kväll tvättar jag ansiktet, oavsett hur trött eller stressad jag må vara, och då gäller det att rengöringen är bra också. Senaste månaderna har jag använt Purity Cleansing Balm från REN. Jag började med denna när min hy blev lite obalanserad för några månader sedan, om du minns det?

Och oh lord vad bra den är. Jag pressar ut en liten klick i handflatan, masserar in det i ansiktet en stund och tvättar därefter av den med varmt vatten och blir kvar med en hy som känns både återfuktad och ren. Jag tror alla hudtyper skulle gilla denna, jag har inga planer på att byta ut den. Det enda jag inte gillar är tuben, hade gärna sett en burk istället, men det är väl en smakfråga.

Purity Cleansing Balm är inte billig men inte superdyr heller. En tub med 100 ml kostar runt 300 kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-pro-longwear-lip-pencil-in-control/