Annons
AnnonsReview: La Roche-Posay Lipikar Huile LavanteDuscholjan Lipikar Huile Lavante från La Roche-Posay låg i goodiebagen som vi fick med oss efter kick-offen med CHIC i december. Jag provade den inte på en gång, men när Kicki Norman tipsade om den i sin blogg blev jag nyfiken och testade den genast.

Produkten är anpassad för känslig och irriterad hud och passar både barn och vuxna. Den är fri från parabener, tvål, alkohol och färgämnen. Den har en lätt och fräsh doft som är lite syrlig, som jag tror tilltalar de flesta. Oljan rengör skonsamt och lämnar huden mjuk och len och jag får inte den där strama känslan på huden som jag annars kan känna om jag använt en starkare rengöring. Den är dessutom väldigt dryg, några få droppar räcker gott och väl så en flaska kommer att räcka dig länge. Jag gillar den som sjutton så om du har väldigt torr hy och behöver en skonsam kroppsrengöring tycker jag absolut att du borde spana in denna! Flaskan rymmer 200 ml men jag har tyvärr inte hittat någon prisuppgift trots flitigt googlande. Någon av er som har koll?

English:
This shower oil Lipikar Huile Lavante from La Roche-Posay was one of the products in the goodie bag we got at the kick off with CHIC in december. I didn’t try it until Kicki Norman wrote about it in her blog. The oil is free from parabens, alcohol and soap and it has a light and fresh scent that I think is very popular. It’s suitable for both children and adults and it cleanses the skin very gently and leaves it nice and soft. If you’ve got very dry skin and want a gentle body wash I definately recomend this one.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lasarfraga/