Annons
AnnonsSBCA 2014 – my look


maskeradmaskerad0sbca
Så här såg jag ut på Skönhetsgalan Swedish Beauty & Cosmetics Awards igår! Jag hämtade min inspiration från min idol Dita von Teese, men jag körde en lite rockigare version. 40-talsrock! Jag använde typ tre ton hårspray för att få lockarna att hålla hela kvällen,  och idag gick det åt lika mycket schampo för att få ur eländet.  Jag var dock inte ensam, Kicki Norman fick även hon kämpa för att få bort allt. Haha!

Annons

Galan ägde rum på Nordiska muséet i Stockholm och jag var där med gänget från Grazette, väldigt trevliga och inspirerande människor! De var nominerade i kategorin årets stylingprodukt för frisör, men kammade tyvärr inte hem priset. Jag mötte upp fina Linda Beronius innan galan, hennes blogg hittar du här!

English:
Here’s my look for yesterdays big beauty event in Stockholm. I was inspired by my role model Dita von Teese. Can you tell?

Used products:
Face
MAC Full converage foundation ”NW10!
Youngblood mineral rice setting powder
MAC Blush ”Mocha”
Eyebrows
Oriflame Brow kit
Eyes
Too Faced Shadow insurance
MAC eyeshadow ”Vanilla”, ”Quarry”
Bobbi brown long wear gel eyeliner
Chanel Inimitable mascara
Lips
Illamasqua lipstick ”Salacious”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/swedish-beauty-cosmetics-awards/