Annons
AnnonsSheer Cover Lengthening Mascara + fibers


seercoverfridank
Senaste dagarna har jag använt Sheer Covers Lengthening Masacara tillsammans med deras Lash Extending Fibers. Fibrerna sägs förlänga dina egna fransar och få dem att se mycket längre ut. Du målar först ett lager svart mascara, sedan applicerar du fibrerna ovanpå innan det torkat och sedan ytterligare ett lager svart mascara. Det är lite tidskrävande med andra ord och frågan jag ställer mig är hur många som orkar stå och pilla med det här varje morgon.

Annons

Fördelen är att mina fransar blev längre än av någon annan mascara, så produkten håller faktiskt vad den lovar. Å andra sidan kan dessa små spindelnätsliknande fibrer hamna åt vilket håll som helst så jag fick borsta igenom fransarna ordentligt med en ren mascaraborste vid sidan om ett bra tag innan de såg okej ut, därför har jag aldrig varit ett superfan av fibermascaror. Långa fransar, men en del jobb på vägen dit. Lash Extending Fibers kostar 109 kronor och Lengthening Mascara ligger på 149.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-soft-smokey-eyes-red-lips/