Annons
AnnonsShopping hos LUSHVarje gång jag är i Stockholm svänger jag förbi LUSH och shoppar lite. Jag gillar verkligen LUSH, när man har börjat handla där blir man beroende! De har ett stort utbud av alla möjliga skönhetsprodukter och personalen är alltid helt fantastisk. Igår köpte jag duschtvålen Ponche, ansiktsvattnet Breath of fresh air, shampoot I love Juicy och balsamet Veganese. Alla fyra produkter är veganska och jag personligen är mest nyfiken på shampoot som jag både läst och hört ska vara en riktig fullpoängare.

English:
I went by LUSH for some shopping yesterday, and here’s what i got! The shower gel Ponche, the toner breath of fresh air, the shampoo I love juicy and the conditioner Veganese. All four products are 100 % vegan and I’m extra curious about the shampoo which I’ve heard is supposed to be fantastic.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pressvisning-varen-hos-opi/