Annons
AnnonsShopping hos MACBrule, Omega, All that glitters, Sushi flower

Nu är årets bästa månad är äntligen här och jag har varit i stan hela dagen. Innan jag åkte hem gick jag förbi MAC på Åhlens City och köpte fyra nya ögonskuggor. Tre av dem har jag velat ha länge och den fjärde köpte jag för att den är så himla fin (Sushi flower, den rosa). Brule, Omega och All that glitters är tre basskuggor som går att kombinera med typ allt så de är superbra att ha i sminkväskan.

English:
The best month of the year is here, welcome May! I’ve been shopping today and of course I went by the MAC counter. I purchased four new eyeshadows, Brule, Omega, All that Glitters and Sushi Flower. Sushi Flower is a bright and fun pink color and the other three are nice shades to have in your makeup kit. You can use them in so many ways!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/40-tal/