Annons
AnnonsSmokey eyes & bold lips


fridanfridafridannEn sotning i grålila fick det bli idag, och färgstarka läppar förstås. Nej, du behöver inte välja det enda eller det andra (det vill säga antingen smink på ögon eller läppar). Det är ju gött att bryta mot ”sminkregler” och bara köra på det man gillar.

Annons

English:
I really love wearing a lot of eyeshadow paired with a strong lip. Some people think you should choose one of the two, but I actually like breaking the rules.

Products:
Face
Maybelline fit me foundation
MAC Pro longwear concealer
Rimmel stay matte powder
Lancome highlighter ”rose etincelle”
Eyes
Lumene eyeshadow primer
MAC eyeshadows Satin Taupe, Smut, Vex, Sketch
Dior it lash
Lips
MAC lip pencil ”magenta”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/anastasia-contour-kit-medium-to-tan/