Annons
AnnonsSommarläppar


korallFör ett tag sedan skrev jag om sommarkinder och visade upp rouge i varma färger som många är sugna på inför våren och sommaren, och idag tänkte jag visa lite läpprodukter i samma tema! Alla ganska varma i färgen som drar åt korall.

korallllFrån vänster:

NYX Soft Matte Lip Cream ”Antwerp”
Det är ingen nyhet att jag gillar Soft matte lip cream från NYX. De sitter bra, ger en matt yta och är snälla mot plånboken. Antwerp är rosa och drar lite åt korall men utan att bli för orange.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick ”Coral Cream”
En korallrosa som är åt det ljusare hållet. Jättefin till en solbränna.

Maria Åkerberg ”Joyful”
En kallare rosa som upplevs varm då den innehåller guldskimmer. Färgen påminner en del om rouget Orgasm från NARS. Jag är inte helsåld på skimriga läppstift men som krämrouge är det här en höjdare!

Make Up Store Lip Pencil ”Gum”
En mörkare rosa som är varm i tonen. Förstärker den naturliga läppfärgen fint. Den här färgen har varit en av mina favoriter i fyra-fem år nu.

IsaDora Perfect Lip Liner ”Peach Melba”
En korallfärgad penna med lite lätt skimmer. Fin ihop med läppstiftet från samma märke som jag också skrev om ovan.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-lila-2/