Annons
AnnonsStrengthI februari släpper MAC sin kollektion Strength, och paletten All woman är en av produkterna som ingår i kollektionen. Det är en palett som innehåller fyra skuggor som går i bruna och gröngråa toner, och jag tycker samtliga ser väldigt spännande ut. Faktum är att jag tycker att alla produkter från kollektionen ser väldigt intressanta ut trots att jag bara sett bilder på dem, så jag ska garanterat kika på dem närmare i februari! Kollektionen kommer att finnas i butik under en begränsad period på sex veckor från och med den 8/2.

Fler bilder plus swatches kommer upp här länge fram.

English:
This february MAC launches their Strength collection that contains a lot of products that I finds very interesting. The eyeshadow palette ”All woman” is one of these. It has four eyeshadows in brown and green/gray shades. I’m going to show you better pictures plus swatches in a later occasion.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-base-coat-top-coat/