Annons
AnnonsMAC Studio Sculpt Shade & and Line


macmac33
MAC lanserade nyligen kollektionen Shade And Line som bland annat innehåller nya ögonskuggor med tre färger i en och samma dosa. De finns i flera olika färgkombinationer, bland annat Ebonyblend som har en vaniljfärgad nyans, en svart och en grå.

Annons

Det här tycker jag är jättesmart! Toppen att kunna ha med sig tre ögonskuggor i en liten dosa som denna, det gör att sminkväskan blir lite mindre. En dosa kostar 200 kronor, drygt 66 kronor per skugga med andra ord. Jag är sugen på att köpa den i fler färger! Det medföljer dock inte någon pensel som det brukar göra med paletter, det kan vara bra att veta.

English:
MAC recently launched their new Shade And Line collection that contains new eyeshadow trios. This colour combination is called Ebonyblend, it has a vanilla highlight shade, a black and a grey. I really like the idea of having three eyeshadows in one like this. It’s not as big and clumsy as an eyeshadow palette.

mac

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons


Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-summer-bright/