Annons
AnnonsSundãri neem night creamI den senaste beautiboxen låg det bland annat en nattkräm från Sundãri, och min kära mor var inte sen med att slänga sig över den samtidigt som hon utbrast ”Åh, en nattkräm! Det behöver ju jag!”. Dagens recension innehåller alltså både omdömen från mig och min mamma, haha.

Neem night creem innehåller bland annat jojobaolja och sheasmör som ska vårda och ge ny lyster åt hyn. Nattkrämen ska även fungera bra för alla hudtyper. Min mamma älskade den direkt och ska köpa en fullstor burk på 50 ml trots den dyra prislappen. Hon upplever att den fort smälter in i huden och på morgonen känns det tydligt att hon använt något annat än sin vanliga dagkräm, samt att ansiktet känns mjukt och ”nytt” resten av dagen. Jag å andra sidan tycker att doften är alldeles för stark, jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad den doftar, men lite gammaldags tvålaktigt eller något i den stilen. Jag tycker om när det doftar, men i detta fall är det alldeles för mycket och det gör att jag inte vill använda den. Jag håller däremot med mamma gällande hur den känns på huden, den är väldigt behaglig att smörja på och morgonen efter vaknar jag upp med en väldigt mjuk hy.

Om du vill ha en rik och vårdande nattkräm och gillar hudvårdsprodukter som doftar ordentligt kanske du vill kika närmare på denna, men om du föredrar en mild eller ingen doft alls kanske du vill leta efter någonting annat, det ska jag göra.

Pris: 690 kronor/50ml
Var? Beauti.se
Köpa igen? Jag: nej. Mamma: Ja!

English:
I recently got the Neem night cream by Sundãri in my beautibox from beauti.se. My mom grabbed it quickly and said ”Oh I need a night cream, I’ll take this one!”. Haha! The neem night cream contains jojoba oil and shea butter which shall give lustre and softness to the skin.

I personally think that the scent is way to strong and I do like skincare products that has a scent but this time it’s just too much. My mom on the other hand loves it. She experiences that the cream gives her skin new softness and glow that last’s all day long so she’s going to buy the neem night cream again.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-multi/