Annons
AnnonsSwatches: Make Up Store Cocktail Microshadows
Parfait amour


Mint Julip


Cosmopolitan


Det ingår tre microshadows i Make Up Store‘s vårlook Cocktail, och här ovan ser du bilder och swatches på samtliga! För min egen del känns dessa tre produkter som de minst spännande ur looken, läpprodukterna, kajalpennan och nagellacken är mina vinnare. Den lila Parfait Amour är inte så pigmenterad som jag önskar, på swatchbilden har jag packat på den  men det syns att den inte är lika pigmenterad som de andra två. Mint Julip är den som tilltalar mig mest, en riktigt härlig vårfärg som jag tror kommer pryda många (inkusive mina) ögonlock i vår. Cosmopolitan är en fin färg till både kinder och ögon.

De kostar 140 kronor styck och finns i butik nu. Är det någon av dessa microshadows som du tycker ser fin ut?

English:
Here’s the microshadows that are included in Make Up Store’s spring collection Cocktail. In my opinion these are the less exciting parts from the collection. The lip products, nail polish and the eyeliner are my favorites so far. The purple microshadow Parfait Amour isn’t as pigmented as I wish, the other two has a much better pigmentation. My favorite of these three is Mint Julip – a very pretty shade for spring! I think that Cosmopolitan is a nice shade for both cheeks and eyelids. What do you think of the microshadows from the spring collection?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/hemma-fran-helgens-kryssning/