Annons
AnnonsTealnaglar av Amelie på Those Ten


21
När jag började handla på LUSH jobbade Amelie där, en äkta skönhetsnörd med passion för naglar. Nu har hon slutat hos LUSH och utbildat sig till nagelteknolog istället. Hon öppnade nyligen sin egen salong Those Ten som ligger vid Mariatorget i Stockholm och igår var jag där för att säga hej och få en fin höstmanikyr. Om du befinner dig i Stockholm och vill ha nagelfix tycker jag att du borde titta förbi, hon är jätteduktig och förtjänar verkligen att bli sedd av fler. Färgerna hon använt till mina naglar är Gotta Have Hue (grönare irl) och Dress Code från Morgan Taylor.

Du hittar fler nagelbilder på Amelies Instagram (Thoseten) och Facebooksida.

English:
Yesterday I visited Amlie who is a talented nail technician. She have just opened her very own salon Those Ten in Stockholm. She gave me a beautiful teal/grey manicure, I love it! I think you should check out her Instagram (Those Ten) and Facebook page. She definately deserves more attention!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-skarsar-halloween/