Annons
AnnonsYesterday’s makeup look: Christmas


devo rosedeco rose
God jul i efterskott! Igår firade jag jul med familjen och ville inte starta datorn, så här kommer en lite försenad makeup som jag bar dagen till ära. Jag valde en enkel men polerad look i form av en silverfärgad eyeliner och mjukt röda läppar. Ett av årets bästa läppstift är utan tvekan Deco Rose från Isadora, det är så ruskigt fint!

English:
Here’s my makeup look what I wore for Christmas eve yesterday. A very simple but polished look. One of this years best lipsticks is Deco Rose by IsaDora, it’s so pretty and wearable.

Used products:
Face
Make up store Cover all mix
Oriflame BB Cream ”Fair”
Youngblood mineral rice setting powder
Lancôme Highlighter Rose Étomcelle
MAC blush ”mocha”
Eyebrows
Make up store tri brow
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make up store microshadow ”White” & ”Muffin”
IsaDora eye glow sparkling silver mirror
Chanel inimitable mascara
Lips
IsaDora perfect matt lipstick ”Deco Rose”

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-soft-pink/