Annons
AnnonsThe Body Shop Absinthe Purifying Hand CreamSom jag skrev för någon vecka sedan har The Body Shop släppt en helt ny serie med produkter för händerna som går under namnet Absinthe Hand Care, och nu tänkte jag berätta vad jag tycker om en av de fyra produkterna: Absinthe Purifying Hand Cream.

Purifying Hand Cream är anpassad för alla hudtyper, ska rengöra och återfukta händerna. Den har liksom de andra produkterna en fräsch och örtig doft, jag vet inte hur drycken absint smakar så därför kan jag inte ge någon bra jämförelse på om de påminner om varandra. Den doftar gott, men alldeles, alldeles för starkt för min smak. Det doftar handkräm i hela rummet när jag använt den och det är lite synd med tanke på att den är skön att smörja på, återfuktar händerna och smälter in i huden snabbt. Jag tycker att det finns andra produkter som gör ett lika bra jobb med en mildare doft som jag kommer välja framför Absinthe Purifying Hand Cream. Det är förstås en smakfråga så om du vill ha en handkräm och gillar örtiga och starka dofter är den värd att titta närmare på då den känns skön för händerna.

Pris: 60 kr/30 ml och 125 kr/100 ml
Var? Hos thebodyshop.se eller i deras fysiska butiker
Köpa igen? Nej

English:
As I’ve mentioned earlier The Body Shop has a brand new range with handcare products called Absinthe Hand Care. Today I’m going to tell you what I think about one of the four products: Absinthe Purigying Hand Cream.

Purifying Hand Cream is suitable for all skin types. I don’t know how the drink absinthe taste like, but the hand cream has a t of fresh and herbal-ish scent. In my opinion it’s way too strong, but if you want a hand cream with a very strong scent maybe this is something for you. It feels good on the skin and my hands are soft and moisturized after use but think there are other hand creams out there that does the same job with a less strong scent.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/smokey-2/