Annons
AnnonsThe Body Shop eyeshadow palettes (holiday 2014)


tbstbs palette
Julens skuggpaletter från The Body Shop låter dig välja mellan kyliga toner i isblått och varmare toner i persika. Det är lite varierad kvalité på skuggorna, de flesta är krämiga och har jättebra pigmentering men den isblå, lila och persikoliknande nyansen är ganska pudriga med mesig pigmentering. Det sistnämna behöver dock inte vara dåligt, en skir ögonmakeup kan vara riktigt fin så att de inte är superpigmenterade gör inte så värst mycket för min del., men det är värt att nämna. Scrolla ner för närbilder och prisinfo!

Annons

tbs palette0
Frosted Pastels

tbs palette 00
Dolly Pastels

Som jag skrev i början av inlägget ingår paletterna i julens kollektion som kommer finnas ute i alla butiker från den 4/11. Priset för en palett ligger på225 kronor.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/halloween-bite-mark/