Annons
AnnonsThe Body Shop Fuji Green Tea


fgt
När jag var på The Body Shops event förra veckan fanns det en nyhet som jag inte fick skriva om just då, men idag får jag! Fuji Green Tea är en helt ny doftserie som kommer att stanna i sortimentet framöver, det är ingen limiterad kollektion med andra ord. De gröna tebladen kommer från området kring berget Fuji i Japan, därav namnet. Doften är mild och lite örtig som jag tror faller de flesta i smaken. Har redan en känsla av att det är blir en väldigt populär doftserie. Bäddra ner för mer info!

Annons

fgt11
Stjärnprodukten i Fuji Green Tea måste vara Bath Tea som du har i badet (nej, du ska inte dricka det) tillsammans med Bath Infuser som du ser vänster i bild. Grönt te innehåller massor av antioxidanter som renar kroppen. Doften är örtig med lite spakänsla. Bath Teah kommer att kosta 225 kronor och Bath Infuser 60 kronor.

fgt1Body Scrub, 225 kr

fgt2Body Butter, 185 kr

fgt3
Exfoliating Soap, 60 kr

fgt5
Eau de Cologne, 195 kr

Andra produkter i serien: Body Sorbet (165 kr), Body Lotion (155 kr) och Body Wash (85 kr).

Vi får vänta ett tag tills vi kan klämma och känna på Fuji Green Tea som börjar säljas den 24/3, men visst ser den spännande ut? Jag tycker definitivt att du borde gå och sniffa när serien landar i butikerna.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/maria-nila-luminous-color/