Annons
AnnonsThe Body Shop lip balm ”Cranberry joy”Ett vårdande läppbalsam är alltid bra att ha men nu under vintern är det ett måste, åtminsone för mina läppar. Just nu använder jag ett läppbalsam från The Body Shop i doften Cranberry joy, en av deras tre juldofter. Det ger läpparna en ytterst svag nyans av rött, mjukar upp och doftar tranbär. Jag tycker formen är genialisk, man slipper kladda med fingrarna och den är väldigt lättapplicerad. Jag gillar!

Kostar 60 kronor hos The Body Shop.

English:
My lips gets very dry during the winter so it’s important for me to use a lip balm. Now I use the lip balm ”Cranberry joy” from The Body Shop, which is one of their three holiday scents. It adds moisture to the lips and the scent of cranberry is delicious. I also love the shape of it, it’s brilliant! It makes the product super easy to apply.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/gold-digger/