Annons
AnnonsThe Body Shop presenterar nygammal doftserie


tbstbs2
Från och med idag kan du hitta en ny doftserie hos The Body Shop, nämligen Blueberry! Det är inte en nylansering, snarare återlansering då både Body Butter (185 kr) och Shower Gel (85 kr) har funnits att köpa tidigare men Body Scrub (195 kr), Body Lotion (155 kr) och Lip Butter (80 kr) är helt nya för säsongen. Förpackningarna är precis som bären härligt blåa i färgen och riktigt trevliga att ha i badrummet.

Annons

En burk Body Butter innehåller olja från 500 blåbär och doften är frisk och söt utan att vara sliskig, den balansen är hårfin. Kroppsskrubben ser precis ut som blåbärssylt och har grova korn som river ordentligt, däremot avskyr jag burken som nästan är helt omöjlig att använda i duschen. En tub hade varit betydligt enklare. Samma sak med läppsmöret, jag hade föredragit ett stift eller en tub istället men smaken är som baken. Jag testkörde samtliga produkter igår kväll och det blir nog en repris idag, för här har vi en doftserie som passar mig!

English:
Blueberry is a new collection by The Body Shop. This scent has been in their range earlier, but this time there are some new products such as Body Scrub, Body Lotion and Lip Butter. The scent is fresh and sweet without being too sweet, if you know what I mean. The Body Scrub looks exactly like blueberry jam and it exfoliates the skin very well. I hate the packaging though, a tube would have been so much easier to use in the shower. The scent really is fantastic though!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-twist-up-blush-go/