Annons
AnnonsThe Body Shop Virgin Mojito


virgin mojito
Om du inte längtar efter sommaren lär du börja göra det nu. The Body Shop lanserar en ny limiterad doftserie lagom tills värmen slår till på allvar. Virgin Mojito är en svalkande och syrlig doftserie med kroppsprodukter som påminner en hel del om den populära drinken med samma namn.

Lime och mynta ger en frisk och svalkande känsla som doftar helt jäkla wonderful om jag får uttrycka mig så. Myntan ligger och gror i bakgrunden lite grann medan det är limen som utmärker sig mest. Gillar du syrliga dofter kommer du älska denna! Förpackningarna är gröna som dessutom råkar vara min favoritfärg. Win win!

mijoio
Body Splash är en nyhet som du skvätter över kroppen rikligt efter duschen för att förlänga känslan av uppfräschning. Det finns en duschgelé i samma doftserie som jag kan tänka mig är härlig att kombinera med denna.

Body Sorbet känner vi igen sedan förra året, en svalkande lotion för kroppen.

virginn
Body Scrub (hur fin?) och Body Butter finns också med i Virgin Mojito. Jag föredrar kroppsskrubbar i tub men jag får ändå erkänna att burken är betydligt finare än en tub. Men krångligare att dosera.

Om du blivit nyfiken på Virgin Mojito kan du spana in serien när den landar i butik den 26/5!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/yankee-candle-soft-blanket/