Annons
AnnonsToday’s look: Brown smokey eyes (a.k.a Bella Swan)


frida skoglund aka bella swanfrida skoglund0frida skoglund2fridaskoglundbellaswan
Idag kände jag för att göra en brun sotning med svagt rödfärgade läppar, och när jag var färdig insåg jag att jag såg ut som Bella Swan från sista filmen ur Twilight, därav de röda ögonen på sista bilden. Så kan det gå, haha! En bra look för dig som inte vill spöka ut dig så mycket på halloween kanske? Det kommer en tutorial av den här sminkningen längre fram.

På tal om halloween… Vet du vad du ska klä ut dig till ännu? Det är ungefär en månad dit och jag har redan förberett en hel del. Det är ju utan tvekan den roligaste tiden på året för en makeupnörd!

English:
Today I wanted to do a brown smokey eyes and a stained red lip, and when I finished my makeup I realized that I looked exactly like Bella Swan in the last Twilight movie. Not on purpose, haha! This is actually a very nice look for halloween if you don’t want to put so much effort to your makeup. I’ve made a tutorial of this look that will be up soon.

Used products:
Face
White Illamasqua Skin Base
Max Factor CC cream ”40 fair”
Make up store cover all mix
MAC blush ”Mocha”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Omega”
NYX nude matte shadow ”Betrayal”
Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara
Lips
The Body Shop colour crush lipstick ”Crazy sexy crimson”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-china-nail-art/