Annons
AnnonsToday’s makeup look: All that glittersIdag ville jag framhäva det gröna i mina ögon så jag satsade på varma nyanser i brunt och guld. Jag provade två av de nya produkterna från Eye of Horus, Goddess Mascara var väldigt blöt och svår att få jämn så fransarna blev ganska fula. Många nya mascaror brukar behöva testköras några gånger innan de är som bäst, så jag ska ge den fler chanser. Goddess Pencil gled däremot på utan problem, inga klagomål där!

English:
Today I wanted to bring out the green in my eyes so I went for golden and warm brown eyeshadows. I also used two of the new products from Eye of Horus – the Goddess Mascara was very wet and hard to apply, so my lashes isn’t the best. The Goddess pencil on the other hand is great, nothing to complain about there.

Used products:
Face
MAC Mineralize foundation ”NC15”
Make up store loose powder ”Milk”
YSL Anti-cernes multi action concealer
Eyebrows
MAC eyeshadow ”Charcoal brown”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”All that glitters”
MAC eyeshadow ”Mulch”
MAC eyeshadow ”Embark”
MAC eyeshadow ”Shroom”
Eye of Horus Goddes Pencil ”Nubian brown”
Eye of Horus Goddes Mascara
Lips
Make up store lip pencil ”Gum”
Viva la Diva brush my lips ”chic”

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-juli-2013/