Annons
AnnonsToday’s makeup look: Colourful


colourscolourssscolourss
Här kommer ett försenat blogginlägg som egentligen skulle komma upp här igår, men det fick bli idag istället. Den här makeupen bar jag på jobbet igår, jag sminkade mig runt 09:00 och bilderna togs runt 18 på kvällen, så sminket hade varit på ett tag men såg fortfarande fint ut tycker jag. Hurra för primers!

Annons

English:
I wore this look yesterday, I did my makeup early in the morning and the pictures are taken the following evening. Gotta love primers!

Used products:
Face
MAC Face & Body foundation
MUS Reflex Cover
Rimmel Stay Matte powder
Eyebrows
MUS Tri Brow
Eyes
MUS High tech lighter ”Asteroid”
MUS Microshadow Muffin, White, Heaven, Voodoo Fever, Yaya
MAC Fluidline Blacktrack
MUS eyepencil ”Ocean breeze”
Chanel inimitable mascara

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ny-forvaring-fran-ikea/