Annons
AnnonsToday’s makeup look: Deep Truth


deep truth0deep truthdeep truth99products
Idag bär jag blått runt ögonen! Jag kan inte minnas att jag använt Deep Truth från MAC sedan jag köpte den för länge länge sedan, så det var dags nu. Den är fin! Om du tycker det är svårt att få färgstarka makeuper att se mjuka ut kan du tona in lite brunt längs ytterkanten av själva färgen som jag gjort här. Har du ingen brun ögonskugga kan du använda ett rouge eller en bronzer istället, det funkar precis lika bra!

Annons

English:
Here’s my makeup look of the day! I don’t think I’ve used the blue eyeshadow Deep Truth by MAC since I got it ages ago, don’t know why. It’s pretty! I also blended in a brown eyeshadow to make it softer, you can also use a bronzer if you don’t have an eyeshadow in the right shade.

Used products:
Face
Oriflame BB-Cream ”Fair”
Make Up Store Cover All Mix
Lumene Touch Of Radience Powder
Illamasqua Powder Blusher ”Nymph”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC eyeshadow ”Deep Truth”
MAC eyeshadow ”Cork”
IsaDora Eye Glow ”01 White Diamonds”
Emite eyeshadow ”Dams”
Chanel Inimitable
Lips
Make Up Store Lip Pencil ”The Perfect Pink”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sorterar/