Annons
AnnonsToday’s makeup look: Eyes to kill


pparmanieyestokill2
På julafton för tre år sedan när jag precis hade börjat blogga här på chic.se (japp, TRE år sedan) fick jag en helt makalös ögonskugga från Giorgio Armani i julklapp från min kära mor och far. Skuggan heter Lust Red och den har inte använts så mycket men när jag flyttade för någon vecka sedan och packade upp sminksamlingen hittade jag den och blev kär i den igen. Så jäkla snygg färg att det är löjligt, eller hur?

Här har jag kombinerat den med ett rött rouge från Urban Decay för att skoja till det hela lite grann. På Läpparna har jag läppennan Passionate Glory från Make Up Store.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bryntips-till-dig-med-svart-har/