Annons
AnnonsToday’s makeup look: Fuchsia


frida3frida1frida0makeup0
Idag åker jag till Stockholm över dagen och så här ser min makeup ut! Jag inspirerades av den här sminkningen jag gjorde i våras, ögonskuggan 433 från INGLOT är så löjligt fin, olivgrön och guldig på samma gång. En konstig men vacker nyans. På läpparna har jag pennan Fuchsia från IsaDoras höstkollektion.

English:
Here’s my look of the day! I got inspired by this makeup look I did a few months ago. I am madly in love with the eyeshadow 433 by INGLOT, it so pretty. Olive green with a hint of gold, a wierd yet beautiful shade.

Used products:
Face
Dolce o Gabbana perfect matte liquid foundation ”Classic 60”
MAC Studio finish concealer ”NW15”
Youngblood Mineral Rice Setting Powder
MAC blush ”Mocha”
Lumene Long-wear crystal eyeshadow ”Sparkling spring”
Eyebrows
Make up store Tri Brow Color
Eyes
Lumene Beauty Base eyeshadow primer
INGLOT eyeshadow ”433”
Bobbi Brown Gel Eyeliner
Anastasia Covet Waterproof eyeliner ”Vert”
Lumene Volume serum mascara
Lips
IsaDora Perfect Lip Liner ”Fuchsia”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/internationell-presstraff-med-lancome/