Annons
AnnonsTodays makeup look: GlassesHär kommer ett litet tips till er som använder glasögon: Våga bära mer ögonsmink! Bågarna käkar upp ganska mycket av sminket, kika på bilderna ovan så förstår du hur jag menar. På första bilden har jag en väldigt färgglad sminkning och med glasögon blir den mildare direkt.

I den här artikeln från CHIC kan du läsa om fler sminktips för glasögonbärare!

English
Here’s a quick tip for glasses wearers out there: use more eye makeup! The eyes easily dissapears behind the glasses and by putting a bit extra makeup on your eyes will stand out more. You can see de difference on the pictures above. Isn’t it cool?

Used products:
Face
NYX HD foundation ”01”
Make up store cover all mix
Make up store blush ”must have”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”medium ash”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make up store eyeshadow ”Sunrise”
MAC eyeshadow ”Nylon”
MAC eyeshadow ”Deep damson” (Pro)
Make up store blush ”East”
IsaDora inliner kajal ”satin white”
Lumene truly bold and curly mascara
Make up store glitter ”Ufo”
Make up store cake eyeliner Black
Lips
IsaDora Twist up gloss stick ”07 coral cocktail”
Glasses
Peak Performance

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-big-shampoo/