Annons
AnnonsToday’s makeup look: Green


plateauplateau0
Idag har jag jobbat på Make Up Store igen! jag har inte jobbat i butik sedan i somras (NYX) och det är verkligen något jag saknat under hösten. Så himla roligt! Denna makeup är från i torsdags, när jag gick igenom bilderna såg jag att jag bara hade fotat ögonbilder, men resten av makeupen var faktiskt inte så spännande. Lite rosiga kinder och mjukt rosa läppar bara! Jag är medveten om att jag gett Make Up Store extra mycket utrymme i bloggen den här veckan, men det beror på att jag använder deras produkter när jag jobbar.

English:
Here’s a makeup look I had at work earlier this week!

Produkter:
(Allt från MUS om inget annat anges)
Too Faced Shadow Insurance
Microshadow Desert, White, Plateau, Voodoo Fever
Eyepencil ”Tropical”
Tri Brow Color
Anastasia Brow Wiz
Multi Lash

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/christian/