Annons
AnnonsToday’s makeup look: Hot red


red00red1
Jag har varit tveksam till om jag ska lägga upp den här makeupen på bloggen eller ej men äsch, varför inte känner jag nu. Det må vara en svårburen look men smink är roligt och behöver inte alltid vara vackert. Till ögonen har jag använt ett rouge från Make Up Store och läpparna är målade med pennan Hot Red från NYX!

English:
Today I’m wearing red on both eyes and lips. This is not for everyone but I would definately go outside the door wearing this makeup. I mean, why not? It’s just makeup and it doesn’t have to look pretty every time.

Used products:
Face
Dolce & Gabbana Matte liquid foundation ”Classic 60”
Illamasqua Skin Base ”white”
NYX HD concealer wand ”CW01”
Youngblood Rice Setting Powder
MAC powder blush ”Harmony”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
NYX slim lip pencil ”Hot Red”
Make up store blush ”East”
Make up store microshadow ”White”
MAC eyeshadow ”Deep Damson” (Pro)
Lips
NYX slim lip pencil ”Hot Red”

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pixi/