Annons
AnnonsToday’s makeup look: Magenta


magentamagenta0magenttmagg
Den här ögonmakeupen bär jag ganska ofta, den är lite halvmörk vilket gör att jag gillar den både till vardags och fest. Färgerna är neutrala så därför kan jag välja typ vilken läppfärg som helst utan att det blir en krock. Den här gången valde jag pennan Magenta från MAC som jag inte använt på ett bra tag, hur kunde jag glömma bort den godingen?

English:
I wear this kind of eye makeup quite often. It not too dark but still defined, so it suits for pretty much every occasion. I haven’t used MAC’s lip pencil Magenta in while so I’m wearing it today. It’s such a lovely and fun lip shade.

Used products
Face
NYX HD Concealer wand ”Porcelain”
Sheercover Studio mineral foundation ”Light”
Make up store microshadow ”White”
MAC blusher ”Harmony”
Eyebrows
MAC eyeshadow ”copperplate”
NYX Nude Matte Shadow ”Betrayal”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC Eyeshadows ”Shroom”, ”Nylon,”Satin Taupe”
Bobbi Brown Long-Wear Gel eyeliner
Oriflame VolumeBuild mascara
Eye of Horus Goddess Pencil ”Bronze Amulet”
Depend False lashes
Lips
MAC Lip Pencil ”Magenta”

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-cat-eyes/