Annons
AnnonsToday’s makeup look: Milan


fridapinkmilanmilann
Jag har helt glömt bort hur mycket jag gillar Soft Matte Lip Cream från NYX! Jag hade alltid minst en nyans i handväskan varje dag förut men på senare tid har de hamnat lite i skymundan, så det var verkligen dags att plocka fram dem igen. Den mjukt rosa nyansen Milan är min favorit så den fick åka på idag.

Annons

English:
I’ve forgotten how much I like the Soft Matte Lip Creams by NYX, how could that happen? The soft pink shade Milan is my favorite, I’m wearing it today.

Used products:
Face
Oriflame BB Cream ”Fair”
NYX HD concealer wand
NARS blush ”orgasm”
Eyebrows
MAC Eyeshadow ”copperplate”
MAC Eyeshadow ”Carbon”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
Make Up Store Microshadow ”White”
MAC eyeshadow ”Sumptuous olive”
Oriflame volumebuild mascara
Lips
NYX Soft matte lip cream ”Milan”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/new-isadora-color-correcting-concealer/