Annons
AnnonsToday’s makeup look: Salacious


salacioussalacious1roducts
Idag är det verkligen november på riktigt, gråmulet och mörkt trots att klockan bara är 13. Att fotografera bilder till dagens makeup var med andra ord inte det lättaste. Hur som helst, idag bär jag ett av mina nya läppstift från Illamasqua. Jag gillar verkligen formulan, finishen är matt men känns trots det inte supertorrt på läpparna.

English:
Today I’m wearing one of my new lipsticks from Illamasqua. I really like the formula, it has a matt finish but doesn’t feel super dry on the lips.

Used products:
Face
MAC Full coverage foundation ”W10”
Youngblood Mineral Rice Setting Powder
MAC Powder blush ”Mocha”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced shadow insurance
Make Up Store Microshadow ”White”
MAC Pearlglide Intense Eyeliner ”Undercurrent”
Make Up Store Microshadow ”Voodoo Fever”
Lumene Cranberry Length Serum Mascara
Lips
Illamasqua Lipstick ”Salacious”

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/daisy-beauty-london-2013-illamasqua/