Annons
AnnonsToday’s makeup look – Snow white


eyeliner000eyeliner00eyeliner
Idag ville jag göra något tidlöst och glamouröst så jag körde helt enkelt på en av mina favoritlooker i form av eyeliner och röda läppar. Funkar alla dagar i veckan! Jag gick en sväng på stan idag och kände mig nästan som snövit bland alla snöflingor, det är bara hårfärgen som inte är mörk nog. Annars så!

English:
Today I wanted to make myself glamorous and classy, so I did one of my favorite looks – black eyeliner and a red lip. A makeup look that works for every occasion.

Products:
Face
MAC Face & Body ”c1”
Illamasqua Skin Base in white
Youngblood Mineral Rice Setting Powder
MAC Blush ”Mocha”
Make Up Store Microshadow ”Muffin”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC eyeshadow ”Brule”
MAC Fluidline ”Blacktrack”
DUO Adhesive + Depend lashes #3
Chanel Inimitable mascara
Lips
Illamasqua Lipstick ”Salacious”

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-almost-nothing/