Annons
AnnonsToday’s makeup look: Soft pink


nox00noxnox7
Idag har jag sminkat mig i rosa, det händer inte ofta ska jag säga dig. Fint är det i alla fall! Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men det blev inte av så nu kan jag vara med och klä granen och mumsa tomtegröt hemma istället. Jag tycker att dagen innan julafton är precis lika bra som julafton, om inte bättre. Du som firar jul,  hur firar du i år?

English:
It’s the day before Christmas Eve, yay! This is my makeup look of the day. I rarely wear soft pinks on my eyelids but i really like it, maybe I should wear it more often?

Used products:
Face
MAC Mineralize foundation ”Nc15”
Illamasqua Skin Base in white
Make Up Store Cover all mix
Youngblood mineral rice setting powder
Illamasqua blush ”Nymph”
Eyebrows
Make up store Tri Brow
Eyes
Too Faced Shadow insurance
Make up store microshadow Nox, White, Take Off, Pollution, Velvet
Chanel inimitable mascara
Make up store glitter ”Cosmonova”
Lips
Make up store Lip pencil ”The perfect pink”

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/ren-glycolactic-radiance-renewal-mask/